Lindab Kft. - Gyárlátogatás

A kirándulás időpontja: 2012.09.18. (kedd) 9:00-12:00

A svéd központú Lindab cégcsoport 1959 óta acél könnyűszerkezetes termékeket és rendszereket fejleszt, gyárt és értékesít – az építőipari („Lindab Profil”) és légtechnikai („Lindab Ventiláció”) iparág számára. Az 1992-ben megalapított magyar leányvállalat, a Lindab Kft. Biatorbágyon a Közép-Kelet-Európai régió központja is és jelentős gyártási kapacitással rendelkezik.
A cég filozófiájához tartozik a kiváló minőségű, tartós és környezetbarát termékek előállítása, a magas színvonalú hozzáadott értékek ill. szolgáltatások biztosítása a teljes megvalósítás folyamán (vevői igények, tervezés, gyártás, szállítás, csomagolás, kivitelezés, karbantartás), továbbá szerves együttműködés folytatása szakmai szövetségekkel, oktatási intézményekkel.
2012. szeptember 18-án 9.00-tól 12.00-ig a BME Építőmérnöki Kar által szervezett Szakmai Hét keretében az érdeklődő hallgatók számára szakmai előadáson bemutatjuk a Lindab Profil építőipari termékeket és rendszereket, mérnöki szolgáltatásokat, továbbá üzemlátogatás keretében gyakorlatban megtekintjük a vékonyfalú acél szelvények hidegalakításos gyártási folyamatait is.Erre a programra a limit 18 fő. Jelentkezni a 18 fő megléte esetén is lehet, így ha valaki nem jön el az első 18 főből, a sorrend alapján jöhet a következő jelentkező.

Név:
E-mail cím:

0 fő regisztrálva